Manicure behandling met CND™ SHELLAC™ brand 14+ day nail color!

Welkom

Daniela-1-2

Een pedicure behandeling bij u thuis maar ook in de salon .
Mijn werk als pedicure doe ik als ambulant pedicure(bij u thuis)  maar ook  vanuit een salon die bevestig is in Spoorstraat 7B, 4431 NK ‘s-Gravenpolder.
Man of vrouw, jong of oud: iedereen is gebaat bij gezonde voeten. Een goede voetverzorging bestaat onder andere uit het vakkundig verkorten van de nagels, het verwijderen van eelt, het verwijderen van likdoorns of het behandelen van een ingroeiende nagel.
Wilt u een pedicurebehandeling waarbij de pedicure de tijd voor u neemt? Dan zijn uw voeten bij Casual Pedicure in goede handen!

Mijn naam is Daniela Verwilligen. Ik woon in Heinkenszand in Zeeland.
Ik werk met de modernste technieken. Dit houdt in dat ik werk met een pedicuremotor op basis van nattechniek. De behandeling is hierdoor pijnloos en hygiënisch. Tevens werk ik volgens de beroepscode van de voetverzorging, wat inhoudt dat ik hygiënisch, veilig en milieubewust werk.

Hygiëne is voor mij zeer belangrijk: alle materialen en instrumenten worden tijdens en na de behandeling grondig gereinigd en gedesinfecteerd.

Als gediplomeerd pedicure ben ik aangesloten bij de brancheorganisatie ProVoet.

Vanzelfsprekend blijf ik als ProVoet-pedicure op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van voetverzorging door het lezen van vakbladen, het bijwonen van lezingen en door het volgen van gespecialiseerde cursussen.

Hoe kunt u een afspraak maken?

Is uw interesse gewekt? Belt of mailt u mij gerust voor een afspraak. Als ik bezig ben met een behandeling beantwoord ik de telefoon niet. Als u uw naam en telefoonnummer inspreekt, dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug.

Een afspraak in de avonduren behoort ook tot de mogelijkheden.